CSALÁDI ÜNNEPEINK

[rendezvényfotózás]

Eljegyzés, házassági évforduló,  születésnap, keresztelő, anyák napja, szalagavató, ballagás, díjátadás, diplomaosztó, évforduló….

Lefotózod vagy átéled?

Ismerem ezt az érzést, ezt a kérdést. Családi ünnepeinket én is gyakran döntök úgy, hogy nem fotózok/nem én fotózok, inkább átélem a pillanatot. Fontosak az emlékek, és a fotók segítenek felidézni, de nem helyettesítik őket. Dönts szabadon: mikor nem kell fotó, mikor akarsz te fotózni és mikor hívsz engem, hogy fotózzak neked és a jövőnek emléket.

ne maradj ki!

Éljétek át együtt az élményt,
én lefotózom nektek a pillanatot.

Nézd meg

ezen a NELLO Fotofilmen, milyen volt Szilvi délutánja, amikor úgy döntött, hogy édesanyjával közös születésnapjukat egy fotózással teszi emlékezetessé:

Neked való a fotoNello, ha

 • nem szeretnél a fotózással törődni, inkább átéled a pillanatot
 • szeretnél végre te is rajta lenni a fotókon
 • szereted a riportfotók spontaneitását
 • szereted nem csak a színes, de a fekete-fehér képeket is
 • megnézted a portfóliómat, vagy néhány rendezvény fotoalbumát az oldalamon és ilyet szeretnél magatoknak is.

Menyegző?

Ritkán, de menyegzőfotózást is vállalok. Lehet, hogy ti pont egy olyan különleges pár vagytok, akiknek én vagyok az ideális fotósuk? Derítsd ki!

 • Ismerd meg a stílusomat az albumaimban! Tetszik? Szeretnéd látni a menyegzős albumaimat is?
 • Az örökifjú korosztályba tartozol és egy gyermeked korabeli fiatal fotós zavaró lenne? Szimpatikus, hogy közelítem az ötvenet és magam is 40 felett házasodtam?
 • Kis menyegzőt tervezel, de fontos a profi fotó?

Ha csak egyikre igen a válasz, írj nekem pár sort a nagy napotokról! Felhívlak, megbeszéljük mit szeretnél és hogyan. Küldök nektek fotókat a korábbi menyegzőimről és egyedi ajánlatot, ami pont a ti napotokhoz illeszkedik. Ha tetszik, akkor szerződünk és meg is van a fotósod. Hurrá, koncentrálhatsz a többi fontos részletre.   

Bármelyik csomagot választod, ez benne van:

 • NELLO Online Album, ahol könnyen tudsz válogatni, és letölteni a fotókat.
 • Fekete-fehér és színes fotókat is kapsz vegyesen.
 • A fotókat digitálisan, JPG formában két méretben kapod meg: nagy felbontásban, nyomtatásra alkalmas laborkész, alap kidolgozásban, és
 • webre optimalizált kis méretben is (1024px vagy 2048px)
 • Kétféle kidolgozást kérhetsz: alap és portré retust. Ahol külön nincs feltüntetve, ott a csomag alap retust tartalmaz.
 • Az árak + 0% ÁFÁT tartalmaznak.

Ha külön nincs feltüntetve, akkor a csomag nem tartalmazza:

 • a belépő vagy fotósengedély költségét a választott helyszínen
 • fizikai terméket, papírképet.

EVENTO Piccolo

2 óra riportfotózás
30 alap retussal kidolgozott fotó

XX.000Ft

+ utiköltség
Jelenleg nem vállalok fotózást, ezért a csomagárak nem elérhetőek.

EVENTO Classico

3 óra riportfotózás
50 alap retussal kidolgozott fotó

XX.000 Ft

+ utiköltség
Jelenleg nem vállalok fotózást, ezért a csomagárak nem elérhetőek.

A legtöbb családi rendezvényhez alkalmas ez a csomag. A készült képekkel újraélheted a fontos pillanatokat, láthatod a családtagokat,  érzéseket, meghatott könnyeket vagy önfeledt nevetéseket, a dekorációt, a finom falatokat és végre a csoportképeken is mindenki rajta lesz. 

FOTÓZÁS PONT NEKED

Olyan hosszan, ahogyan te szeretnéd
annyi fotó, amennyit te szeretnél

Készíts egy gyors kalkulációt!
Nyomd meg a Kérek ajánlatot gombot!
Add meg a kért adatokat és küldd el!

Felhívlak, beszélgetünk, majd egyedi ajánlatot küldök neked.
Gyakran tudok kedvezményt adni a helyszín az időpont vagy a téma miatt, vagy mert már dolgoztunk együtt, ne hagyd ki az egyedi ajánlat lehetőségét!

TI MONDTÁTOK

Annyira jók, hogy alig tudok betelni velük. KÖSZÖNŐM!!!

Szilvia Vermaas-Ziegler

Köszönjük a linket már le is töltöttük a képeket. Gyönyörű szèpek főleg a fekete fehér képek. Imádjuk őket. Csodálatosak ès a munkád is.

Rúzsa ErikaHanci anyukája :)

Gyönyörűek lettek! Hihetetlen jó szemed van! Nagyon köszönjük!!!!

Lajos-Berla OrsolyaOrsi szerint

I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) – you sure are a fine person! I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

Heidi KovácsYWAM

Eddig a legjobb képet …Te csináltad rólam! :)) Te valahogy a képeiden tényleg mindenkiből előhozod a szépségét! Ez fantasztikus! Csodás ajándék Istentől ez mindannyiunknak, akiket lefotózol. (És neked is öröm úgy látom, különben nem ilyenek lennének a fotók.) A képeidet nézve bízom abban, hogy Isten is tényleg így lát majd engem.

Majoros Márta

“Mi azért választunk Téged, mert érzékenyen, alázattal állsz a munkádhoz, finoman vagy jelen a rendezvényeinken, és nagyon jó szemmel kapod el a különleges pillanatokat. Különösen szeretem, ahogy arcokat fotózol Mindig tartod a megállapodásunkat, és odafigyelsz a GDPR-ra is.”

dr. Mihály AndreaVenustus Pro Képző és Tanácsadó Kft.

Nekem olyan vagy, amikor fotózol közösségi eseményeken, (diszkréten, a háttérben maradva,) mint aki beleolvad a megörökítendőbe, és eggyé válik vele. Szeretem, hogy nem nem csupán egy jó pillanatot kapsz el, hanem bebizonyítod, hogy minden pillanat, minden ember szép, és megörökítésre vár.

Arany Beáta Virág

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.”

Kalla TímeaŐrzők Alapítvány

AMIT MÉG TUDNI SZERETNÉL

ÍGY LESZNEK NEKED IS NELLO FOTÓID

 • 2. TERVEZZÜNK!

  Írj nekem! Felhívlak és megbeszéljük, hogy milyen lesz a rendezvény, mire fogod használni a képeket, mennyi időre van szükséged fotósra, hány képet szeretnél, mikorra. E-mailben összefoglalva elküldöm, amit megbeszéltünk, és személyre szóló ajánlatot kapsz.

  Vagy válassz a csomagok közül,

  vagy a legjobb: a kalkulátorban építsd meg a saját csomagodat és küldd el nekem! Máris látsz egy körülbelüli árat, amit együtt pontosítunk.

 • 3. FOGLALD LE AZ IDŐPONTOT!

  Megtervezzük mikor legyen a fotózás, szerződést kötünk. Online, mert gyors, egyszerű, kényelmes és védjük a fákat. Átutalással kifizeted az előleget, ami a teljes ár 50%-a és máris lefoglaltad az időpontot.

 • 4. FOTÓZZUNK!

  Bea szerint úgy fotózok, “mint aki beleolvad a megörökítendőbe és eggyé válik vele”. Ha elfoglaltságod engedi, az esemény közben is mutatok fotókat. Ami tetszik neked, azt megjelölöm, hogy biztosan viszontlásd a NELLO Online Albumban.

  A fotózás napjáig esedékes a csomagár fennmaradó része.

 • 5. Töltsd le a fotókat!

  Amint elkészültek a fotók, megkapod az online albumod elérhetőségét, megoszthatod vagy letöltheted a fotókat háromféle méretben. Mivel a képeket digitálisan kapod meg, szabad vagy papírképet ott hívatni, ahol szeretnél.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Van tartalék fotósod?

Prémium szolgáltatásom a fotósgarancia: tartalék fotóst biztosítok vis major esetére, azaz ha velem bármi történik, akkor másik fotós megy és fotóz helyettem azonos feltételekkel. A tartalék fotós rendelkezésre állása a csomagokon felül fizetendő, szezontól függően plusz 30-60.000Ft között van. Kérlek jelezd, ha kéred ezt a szolgáltatást és konkrét, erre a napra érvényes ajánlatot kérek az ezen a napon elérhető fotós partnereimtől.

Vállalsz ingyen fotózást?

Igen. Szívemnek kedves sorozatom a Halmozottan Szeretnivalók, melyet súlyos betegségen áteső vagy sérült gyermeket nevelő családok ill. gyermektemetés fotózásával kezdtem 2012-ben. Minden NELLO fotózással segítesz abban, hogy ez a sorozat folytatódjon és olyan családok, sérült, beteg vagy gyászoló felnőttek is lehetőséget kapjanak fotózásra, akiknek erre nincs pénzügyi kerete. Hiszem, hogy a szeretettel készült, őszinte, jó fotó segíti lelki sebeink gyógyulását is.

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.” Kalla Tímea, Őrzők Alapítvány

Ha ingyen fotózásra szeretnél kérni, vedd figyelembe, hogy a fotózást kizárólag abban az esetben vállalom térítésmentesen, ha a munkában a többi résztvevő is önkéntes.

Mikor kell kifizetni a fotózást?

A fizetés 2 lépcsőben esedékes:

 • A csomagár 50%-át előre fizeted, ezzel foglalod le a fotózás időpontját.
 • A csomagár fennmaradó részét legkésőbb a fotózás napján fizeted meg.

Mindkét részösszegről számlát kapsz e-mailben, amit te nyomtatsz ki. Ha papíron is szeretnéd megkapni a számlát, és jelzed nekem legkésőbb a fotózás előtti napon, akkor nem csak e-mailben küldöm el, hanem elviszem neked nyomtatva is.

Előfordult már, hogy elromlott a géped? Mit tennél, ha előfordulna?

Még nem hagyott cserben a gépem, de persze bármikor megeshet. Ezért minden eszközből legalább 2 van nálam. Akár a váz, akár egy objektív vagy egy vaku romlik el, tudom pótolni, hogy a rendezvényed minden fontos pillanatáról készüljön fotó. Természetesen adattárolókból, akkukból is több szett van nálam és a gépem választásánál is fő szempont volt, hogy minden képemet már a készítéskor azonnal két adattárolóra mentsen el.

Mit jelent pontosan a kidolgozás?

A fényképezőgéppel un. nyers képet készítek és a számítógépen készítem el azt a végső verzió, ami papírképen, diavetítésben (slideshow), a falatokon, fotókönyvben szépen mutat és hosszú éveken át mosolyt csal az arcotokra. Ehhez beállítom a színeket, fényeket, árnyékokat; vágással, fekete-fehér konverzióval, általános képtisztítással (apróbb zavaró elemek eltüntetésével) a figyelmet a kép lényegére irányítom.

Minden képet alap kidolgozás és képtisztítás után adok át. Ezen felül portréretust is végzek azokon a képeken, melyekre külön kéred. A porték kivételében a legtöbb esetben az alap retust javaslom, de ide kattintva nézd meg mi a különbség a kétféle retus között:

Retusálod a fotókat? Mit jelent nálad az alap kidolgozás és a portré retus?

Alap kidolgozás

A fotoNellok jellemzője, hogy életszerűek ezért a retus nagyon visszafogott. Ha mégis sokkal szebbnek látod magad a Nello fotókon, annak nem a bőséges retus az oka, hanem az, hogy fotózás közben figyelek rá, hogy  előnyös nézőpontból és fények között készüljenek a felvételek.

Az alap kidolgozás során az apróbb zavaró elemeket is eltüntetem a képről, ez hívom általános képtisztításnak, ami egy kisebb retusálás. Zavaró lehet pl. egy túl színes folt a háttérben vagy egy pattanás az arcon. A cél, hogy figyelmünk megtalálja az arc, a pillanat, a kép fontos részeit azáltal, hogy más részek háttérben maradnak. Ha a fotó felhasználása miatt fontos, hogy ne legyen helyi módosítás a képen, ezt kérlek legkésőbb a fotózáson jelezd!

Az általános képtisztításon felül retusálást is végzek, ha kéred. Ekkor alaposan átnézem az arcbőrt, digitálisan tisztítom és lágyítom a ráncok keltette árnyékokat, a bőr elszíneződéseit, táskákat. Az anyajegyekről előre egyeztetjük, hogy mi maradjon és mit tüntessek el. Az összes kidolgozott képet tartalmazó galériából te választod ki, hogy melyik képeket szeretnéd retusálva megkapni.

Portré retus

Hiszek benne, hogy minden ember úgy szép, ahogyan van, és akár egy pattanásnak is lehet létjogosultsága egy fotón. Pl. Egy tiniknek szóló magazinban igenis, legyenek pattanásos tizenévesek is, mert ezzel a legtöbb ember találkozik velük a saját arcán ebben a korban. Ugyanígy a ráncok is szépek, a tapasztalatokban bővelkedő élet érték és hiszem, hogy a természetes arcoknak és ezeket megmutató fotóknak is lesz újra divatja.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha éppen a fotózás idején van egy pattanás, egy sérülés az arcon, vagy a gyermekedet éppen csokimajszolás után kaptam lencsevégre, akkor az arc ezen ideiglenes vendégeit nem feltétlenül szeretnénk éveken át nézni a fotókon – mert nem ezekről kell, hogy szóljon a kép.

Szeretem az embereket úgy ábrázolni, ahogyan akkor látom őket, amikor beszélgetek velük. Amikor valakire figyelsz, akkor nem a bőrének pórusait nézed és a miteszereit számolgatod, hanem a tekintetét, a szavaiban megnyilvánuló gondolatait, érzéseit figyeled. A fényképezőgép becsap bennünket: mindent megmutat és a lényegtelenül apró dolgokat is felnagyítja. Ezeken tudok segíteni a mértéktartó retussal. Ráncokat nem tüntetek el, nem varrom fel az arcot, nem formálom az alakot. A célom nem az, hogy az utómunka során átalakítsalak, hanem az, hogy a fotózás során a számodra legkedvesebb arcodat tükrözzem.

Az összes fotót fogom látni kidolgozva?

Egy 2 órás fotózásról kb. 30 fotót fogsz látni, egy három órásról kb. 45-öt. Nem fogod látni azokat, melyek előnytelen pózban vagy szögből készültek, ill. ha egymás után több hasonló kép készült, azok közül is már csak a legjobbakkal találkozol a kidolgozott képek között.

Fotózás közben rendszeresen megmutatom az elkészült fotókat és ami tetszik nektek, azokat megjelölöm. Így a kedvenc fotóitok biztosan benne lesznek majd a kidolgozott képek online albumában.

Az összes fotót megkapom?

Nem. Az összes fotót átnézem, kiválogatom a legjobbakat, ezeket kidolgozom és ezekből a kidolgozott fotókból választod ki, amit szeretnél megvásárolni.

Kiírod a fotókat CD-re?

Nem. A képeket az online tudod letölteni és e-mailben küldöm el neked.

Megkaphatom a nyers fotókat is?

A nyers fotókra a megrendelők nagy részének nincs szüksége, ezért a csomagárak és az egyedi árajánlatom nem tartalmazza őket. Ha bármi okból szükséged van a nyers fotókra, akkor extraként megvásárolhatod őket. Egy fotózás összes nyers fotójának ára nagyságrendileg kb. 30.000 Ft-60.000 Ft között mozog.

Az összes nyers fotót önállóan nem, csak kidolgozott képeket is tartalmazó csomag/ajánlat mellé kérheted.

Csak digitálisan napom meg a fotókat vagy rendelhetek tőled papírképet is?

A digitális fotó azért jó, mert nem függsz többé a fotóstól: bárhol, bármikor hívathatsz belőle papírképet, vászonképet, készülhet belőle fényképes ajándék a nagyiknak, rokonoknak. Néhány tipp, ahonnan rendelhetsz: http://digilabor.net,   https://cewe.hu,   https://www.keparuhaz.hu

De tudom, hogy ez a lehetőség nem mindenkinek elérhető. Mobilról például már egy kicsit bonyolultabb, de ha csupán csak elfoglalt vagy akkor is szívesen segítek a rendelésben. Csak jelezd nekem, és aktiválom az albumodon a Nello Áruházat, ahol kényelmesen rendelhetsz papírképeket,  vászonképet, Fine Art albumot, posztert stb. röviden fotós termékeket. A rendelésedet elküldöm tesztelt partnereimnek. A rendelésed hozzám érkezik meg, ellenőrzöm a minőséget és a kifogástalan termékeket a postás viszi neked házhoz. Ez a legkényelmesebb módja a rendelésnek.

Mire használhatom a fotókat?

A családi fotókat személyes, haszonszerzéssel nem összefüggő célra szeretnéd használni, azt korlátozás nélkül megteheted.

Az üzleti csomagok – arculatfotózás – képeit felhasználhatod saját márkád népszerüsítésében.

Ha bármely fotót kereskedelmi célra szeretnél használni, pl. a képet tovább értékesíteni, nagy példányszámban megjelentetni , arról kérj egyedi ajánlatot!

KÉRDÉSED VAN? ITT ÍRJ NEKEM!

Szeretnél egy fotózást, vagy több információt? Töltsd ki ezt az űrlapot és elküldöm az e-mail címedre a kért információt, vagy felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket!

Pipáld be kérlek az négyzetek közül legalább az utolsót, és nyomd meg a gombot!