Borza-Pozsár Erika

Borza-Pozsár Erika

fotográfus

Több, mint tíz éves fotós gyakorlattal rendelkezem, portré és rendezvényfotózás területén. 8 évig voltam a Jelige ifjúsági magazin portréfotósa és 2013. óta vagyok a Venustus vezetői konferenciák állandó fotósa.

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

“Mi azért választunk Téged, mert érzékenyen, alázattal állsz a munkádhoz, finoman vagy jelen a rendezvényeinken, és nagyon jó szemmel kapod el a különleges pillanatokat. Különösen szeretem, ahogy arcokat fotózol Mindig tartod a megállapodásunkat, és odafigyelsz a GDPR-ra is.”

dr. Mihály AndreaVenustus Pro Képző és Tanácsadó Kft.

“Olyan arcunkat látod, amiről mi sem hisszük, hogy létezik, valami lényegit, esszenciálisat látsz meg mindenkiben.”

Szőcs EnikőEni.co treasures

“Valami gyönyörűeket alkottál, nem győzünk betelni a fotókkal, pillanatokkal….nagyon köszönjük, Erika!”

Kiss-Kasza Noémi-Ruth és Kiss András

“Nyugalom, szépség, természetesség, béke – nekem ezt sugározzák a képeid, és ez nagyon tetszik”

L.Magdi

“Valahogy erőt adnak a képeid, annyi szeretetet, vidámságot és mégis nyugalmat, békét sugároznak, hogy nem lehet mogorva arccal végignézni. Nagyon köszönöm, hogy így feldobtad a napomat!”

B. Márta

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.”

Kalla TímeaŐrzők Alapítvány

“Ha nézem a képeidet, mosolygok. Azt hiszem, ezt nevezik tehetségnek: nem vagy itt, mégis felderíted a szívemet! Köszönöm!”

Kalla Tímea

“Nagyon jók a képeid, van bennük valami emberi, szépek.”

M.Sz.

Kedves Erika és Feri!

Nagyon örülünk, hogy vállalni tudtátok, hogy fotóztok az esküvőnkön. Erika korábbi albumait megtekintve úgy éreztük, hogy Ti vagytok azok, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk ezt az amúgy kényes feladatot. Egyfajta ősbizalmat tapasztaltunk felétek és örülünk, hogy a megérzésünkben nem csalódtunk. Munkátokban, a fotóitokban lelki finomságot, szerető figyelmet, érzékenységet, tapintatot és őszinte odaadást tapasztaltunk. Olyan jó volt az esküvőnkön azt érezni, hogy nem csupán szolgáltatást végeztek, hanem velünk ünnepeltek Ti is. Esküvőnk óta újra és újra meghatódva tekintjük végig a fényképeinket, melyek nagyon hűen visszaidézik a menyegzőnk bensőséges hangulatát, boldogságát.

Hálásan köszönjük Nektek!

Petra és Gergő