Eddig a legjobb képet …Te csináltad rólam! :)) Te valahogy a képeiden tényleg mindenkiből előhozod a szépségét! Ez fantasztikus! Csodás ajándék Istentől ez mindannyiunknak, akiket lefotózol. (És neked is öröm úgy látom, különben nem ilyenek lennének a fotók.) A képeidet nézve bízom abban, hogy Isten is tényleg így lát majd engem.

Majoros Márta

I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) – you sure are a fine person! I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

Kovács Heidi

“Olyan arcunkat látod, amiről mi sem hisszük, hogy létezik, valami lényegit, esszenciálisat látsz meg mindenkiben.”

Szőcs EnikőEni.co treasures

“Nyugalom, szépség, természetesség, béke – nekem ezt sugározzák a képeid, és ez nagyon tetszik”

L.Magdi

most tényleg megleptél!… Legalább most már tudom, miről beszélnek, ha így nézek :) Köszönöm a tükröt, jót tettél vele.

D. Korina

Nagyon köszönjük, fantasztikusak lettek :) … Hihetetlen vagy, tényleg egy igazi fotós tud csak így megörökíteni pillanatokat :))

Z. Tünde

megkockáztatom, Isten szeretetet hozod at, azt tudod megmutatni azzal, ahogy a teremtett világot ábrázolni tudod. Nagy kincs ez, es koszonom, hogy majszolgathatok en is a kincseidből.

H. Krisztina

Nagy sikert aratott a férjemnél a fényképalbum :) Igazából fel is akart téged hívni, hogy megköszönje neked a segítséged, hozzáállásod, stb. :) […] Cserébe természetesen kaptam egy hatalmas csokor virágot (futár hozta) és elvitt vacsorázni. […] Köszönöm, hogy ilyen szép ajándékkal lephettem meg az uram az első házassági évfordulónkon! :)

D. Krisztina

nagyon köszönöm,nagyon jók lettek!! Soha sem készült még rólam ilyen jó minőségű kép! Isten áldjon gazdagon!

R. Ádám