Borza-Pozsár Erika

Borza-Pozsár Erika

fotográfus

Több, mint tíz éves fotós gyakorlattal rendelkezem, portré és rendezvényfotózás területén. 8 évig voltam a Jelige ifjúsági magazin portréfotósa és 2013. óta vagyok a Venustus vezetői konferenciák állandó fotósa.

TI MONDTÁTOK

ÉN HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM

Annyira jók, hogy alig tudok betelni velük. KÖSZÖNŐM!!!

Szilvia Vermaas-Ziegler

Köszönjük a linket már le is töltöttük a képeket. Gyönyörű szèpek főleg a fekete fehér képek. Imádjuk őket. Csodálatosak ès a munkád is.

Rúzsa ErikaHanci anyukája :)

Gyönyörűek lettek! Hihetetlen jó szemed van! Nagyon köszönjük!!!!

Lajos-Berla OrsolyaOrsi szerint

I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) – you sure are a fine person! I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

Heidi KovácsYWAM

Eddig a legjobb képet …Te csináltad rólam! :)) Te valahogy a képeiden tényleg mindenkiből előhozod a szépségét! Ez fantasztikus! Csodás ajándék Istentől ez mindannyiunknak, akiket lefotózol. (És neked is öröm úgy látom, különben nem ilyenek lennének a fotók.) A képeidet nézve bízom abban, hogy Isten is tényleg így lát majd engem.

Majoros Márta

“Mi azért választunk Téged, mert érzékenyen, alázattal állsz a munkádhoz, finoman vagy jelen a rendezvényeinken, és nagyon jó szemmel kapod el a különleges pillanatokat. Különösen szeretem, ahogy arcokat fotózol Mindig tartod a megállapodásunkat, és odafigyelsz a GDPR-ra is.”

dr. Mihály AndreaVenustus Pro Képző és Tanácsadó Kft.

“Valami gyönyörűeket alkottál, nem győzünk betelni a fotókkal, pillanatokkal….nagyon köszönjük, Erika!”

K-K Noémi Ruth

“Olyan arcunkat látod, amiről mi sem hisszük, hogy létezik, valami lényegit, esszenciálisat látsz meg mindenkiben.”

Szőcs EnikőEni.co treasures

“Nyugalom, szépség, természetesség, béke – nekem ezt sugározzák a képeid, és ez nagyon tetszik”

L.Magdi

“Valahogy erőt adnak a képeid, annyi szeretetet, vidámságot és mégis nyugalmat, békét sugároznak, hogy nem lehet mogorva arccal végignézni. Nagyon köszönöm, hogy így feldobtad a napomat!”

B. Márta

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.”

Kalla TímeaŐrzők Alapítvány

“Ha nézem a képeidet, mosolygok. Azt hiszem, ezt nevezik tehetségnek: nem vagy itt, mégis felderíted a szívemet! Köszönöm!”

K. Tímea

Kedves Erika és Feri!

Nagyon örülünk, hogy vállalni tudtátok, hogy fotóztok az esküvőnkön. Erika korábbi albumait megtekintve úgy éreztük, hogy Ti vagytok azok, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk ezt az amúgy kényes feladatot. Egyfajta ősbizalmat tapasztaltunk felétek és örülünk, hogy a megérzésünkben nem csalódtunk. Munkátokban, a fotóitokban lelki finomságot, szerető figyelmet, érzékenységet, tapintatot és őszinte odaadást tapasztaltunk. Olyan jó volt az esküvőnkön azt érezni, hogy nem csupán szolgáltatást végeztek, hanem velünk ünnepeltek Ti is. Esküvőnk óta újra és újra meghatódva tekintjük végig a fényképeinket, melyek nagyon hűen visszaidézik a menyegzőnk bensőséges hangulatát, boldogságát.

Hálásan köszönjük Nektek!

Petra és Gergő

…eltöltöttem egy-két kellemes órát “Veled”, a profin megszerkesztett honlapodon keresztül. Kedvelem nagyon a képeidet, nagyon finom, érző lélekre vall. Nem hiába tartja a mondás, hogy a szem a lélek tükre, s egy jó fotótémát fel kell ismerni, meg kell látni. S csak ezután jön a technikai tudás.

M. Andrea Helga

“Nagyon jók a képeid, van bennük valami emberi, szépek.”

M.Sz.

Mindig lenyugszom, mikor a képeid nézegetem. Olyan, mint amikor elsimul a víz teteje, elül a vihar.

J.Szilvia

most tényleg megleptél!… Legalább most már tudom, miről beszélnek, ha így nézek :) Köszönöm a tükröt, jót tettél vele.

D. Korina

Nagyon köszönjük, fantasztikusak lettek :) … Hihetetlen vagy, tényleg egy igazi fotós tud csak így megörökíteni pillanatokat :))

Z. Tünde

Ne kerdezd, hogyan, mert nem tudom, de odatevedtem a New York-i fotoidhoz. Egyszeruen ugy erzem, irigylem azt, aki veled utazgat! Pedig ugyazt a NY-t lattam en is, mint te, es megis csak csodalkozom, hogy ez ennyire gyonyoru, ennyire tele van erzelmekkel es szeretettel? Aztan rajottem, hogy valoszinuleg te vagy annyira tele szeretettel, hogy ez a kepeiden is atjon. Sot, megkockaztatom, Isten szeretetet hozod at, azt tudod megmutatni azzal, ahogy a teremtett vilagot abrazolni tudod. Nagy kincs ez, es koszonom, hogy majszolgathatok en is a kincseidbol.

H. Krisztina

Nagy sikert aratott a férjemnél a fényképalbum :) Igazából fel is akart téged hívni, hogy megköszönje neked a segítséged, hozzáállásod, stb. :) […] Cserébe természetesen kaptam egy hatalmas csokor virágot (futár hozta) és elvitt vacsorázni. […] Köszönöm, hogy ilyen szép ajándékkal lephettem meg az uram az első házassági évfordulónkon! :)

D. Krisztina

A fotóid tehetnek a túláradó örömről, egyszerűen ilyenkor kicsordul […] szívből remélem, hogy sok emberhez eljutnak és sokaknak tudsz ezzel a tehetségeddel örömöt okozni. Milyen jo lenne, ha sokakban csordulna túl!

H. Kriszta

Szeretem, ahogy fotózol. … Olyan kedvesen csinálod, hogy az ember nem is tud mást tenni, csak mosolyog.

Gy. Máté

nagyon köszönöm,nagyon jók lettek!! Soha sem készült még rólam ilyen jó minőségű kép! Isten áldjon gazdagon!

R. Ádám

Csak úgy sugárzod a nyugalmat, és a biztonságot!

K. Zsolt

Remek fotók készültek a Bubik Színkör előadásáról. Gratuláció és köszönet :-)

B-né K. Ildikó

Szia Erika:) Most megfogadom,hogy nem fogom többször megnézni a vizes “Vass” kepeidet, mert mindig annyira elérzékenyülök tőlük. Szerintem szakmailag is fantasztikusak. Akár sorozatként, 4-5 képet egymás mellé téve ugyanarról a SNI gyerkőcről: az öröm, a munka, a fájdalom, a család szeretete, az aggódás – nagyon átjönnek a fotóidon. Szép napot Nektek és még egyszer ezer köszönet Adri

dr. B. Adrienne