NELLO programok és helyszínek fotózáshoz – melyik a kedvenced?

Kirándulás Reményföldére

Látogatás Reményföldén

2015-ben telepedett le Nagyszékely egy kis, csendes szegletében, a falu széli házikóban a család, ahol négy kicsi gyermek cseperedik. Az ő családi gazdaságuk Reményfölde. 2018. tavaszán a családi porta megnyitotta kapuit, látogassuk meg őket együtt!  Bár terményvásárlásra is van lehetőség, nem lesznek csalódottak, ha te csak cicát szeretnél simogatni. A házigazdáink szeretnek itt élni, és örülnek, ha veled is megoszthatják árnyas lugasuk hűvösét. 1.5-2 órát töltünk itt, majd felfedezzük a környéket, kicsit kirándulunk vagy játszunk a főtéri játszótéren.

Nézz be a család Facebook oldalára, ahol a mindennapjaikat az édesanya fotóin az édesapa kommentárjain ketesztül ismerheted meg.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:
 • Séta a BIO konyhakertben

  Akár szedhetsz is az éppen érő zöldségekből, gyümölcsökből útravalót.

 • Kamillatej

  Találkozás Kamillával a biotehénnel. A kamillatejből készült házi termékekből is vásárolhatsz.

 • Bárányok, cicák, tyúkok, nyuszik

  boldog szabadságban élnek együtt.

 • Ingyenes transzfer 4 fő részére

  Vonattal érkezel vagy a közelben szálltok meg? Elmegyünk értetek és elhozunk Pincehelyről, Simontornyáról vagy Kisszékelyből. Nagyobb családokat is szívesen látunk, és megoldjuk a szállítást is.

2018.09.22. szombat: SZÜRETI FELVONULÁS

Nagyszékely az év 363 napján egy csendes, madárcsicsergős zsákfalu Tolna megyében. De van két napunk – a Falunap és a Huszár Péter nap –  amikor kirúgunk a hámból és nagy, egész napos vigadozást rendezünk és még néhány kisebb esemény – majális, gyereknap, kenyérszentelés, szüreti felvonulás, búcsú bál – amikor egy kicsit mozgalmasabb a falu és a főtér a szokásosnál. Ezekre a napokra is kérheted a családfotózást.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:
 • 10% kedvezmény

  A falu programjain a részvétel ingyenes, ezen felül a fotózás csomagárából is kapsz 10% kedvezményt.

 • Ingyenes transzfer 4 fő részére

  Vonattal érkezel vagy a közelben szálltok meg? Elmegyünk értetek és elhozunk Pincehelyről, Simontornyáról vagy Kisszékelyből.

 • Jelentkezz most!

  Ha ezeken a napokon szeretnél fotózást, foglald le a helyed, nehogy lemaradj a lehetőségről! Egy napon legfeljebb két családot tudok fotózni.

(A víz alatti fotók a Budaörsi uszodában készültek)

Zichy Park Hotel Bikács

A hotel vendége vagy? Kérd a fotózást a hotelba! Jó idő esetén a Hotel szabadtéri medencéjében víz alatt is fotózhatunk!

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:

 • Víz alatti fotózás ajándékba

  Csak a kinti medencében és alkalmas idő esetén. Ha szeretnéd ezt az opciót, kérlek jelezd a megrendeléskor! Egyeztetek a hotellel, hogy a fotózás idején csak mi legyünk a medencében.

Dég – Festetics kastély parkja

A dégi Festetics-kastélyt Magyarország legnagyobb angolparkja vesz körül. A kastély épülete kevéssé ismert, mint a parkban kis szigeten álló, vörös téglás Hollandi ház, ami valaha tehénistálló volt. A jellegzetes fehér fahídon felül a parkban több kisebb híd, padok, ősfák is fotózásra csábítanak. Nem csak  családfotózásra, de jegyesfotózásra is alkalmas romantikus helyszín. A kastély jelenleg felújítás alatt áll, de a park zavartalanul látogatható.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:

 • Belépőjegyek a parkba 4 fő részére

  A fotózás csomag tartalmazza a belépők árát. Legkésőbb kb. 5-ig kell megérkeznünk, és sötétedésig maradhatunk a parkban. A kastély az átépítés idején nem látogatható.

 • Oda-vissza szállítás egyes falvakból 3 főig

  Nagyszékelyből autóval megyek Dégre. Szívesen felveszlek benneteket  Pincehelyen, Tolnanémediben, Simontornyán, Igaron, Mezőszilason. Legfeljebb 3 főt tudok szállítani, gyerekülést biztosítok, ha szükséges.

  Ha máshonnan szeretnél velem utazni, akkor a plusz kilométerekért irányonként 80Ft/km díjazást számítok fel. A Google maps útvonaltervezője szerint előre megmondom majd a pontos összeget, mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat.

 • Választható: 45 perces póni hintózás a parkban +5.000 Ft

  Póni hintóval egy kört megyünk a parkban, mely kb. 45 perc lesz, közben 2-3 megállóval. A lovakkal is fotózhatunk. A kocsin 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére van elegendő hely.

  A fotózás csomagár ezt az extrát nem tartalmazza. Kérlek jelezd ha szeretnéd a kocsikázást, legkésőbb 2 nappal a tervezett időpont előtt be kell jelentkeznünk a paciknál.

A te programod a te helyszíneden

Születésnap? Házassági évforduló? Ballagás? Anyák napi műsor az iskolában? Leszek a családi fotoriportered, hogy ne neked kelljen fotózni, hanem végre átélhesd ezeket a fontos pillanatokat.

 • Ingyenes kiszállás Nagyszékely 50km-es körzetében

  Ezen felül a plusz kilométerekért irányonként 80Ft/km díjazást számítok fel. A távolságot a Google maps útvonaltervezője szerint számítom és előre megmondom majd a pontos összeget, mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat.