Edit srculati portré szeretetmárka

MEGSZERETED AKI VAGY

[önbizalomlendítő női portréfotózás]

Eddig a legjobb képet …Te csináltad rólam! :)) Te valahogy a képeiden tényleg mindenkiből előhozod a szépségét! Ez fantasztikus! Csodás ajándék Istentől ez mindannyiunknak, akiket lefotózol. (És neked is öröm úgy látom, különben nem ilyenek lennének a fotók.) A képeidet nézve bízom abban, hogy Isten is tényleg így lát majd engem.

Majoros Márta

Olyan arcunkat látod, amiről mi sem hisszük, hogy létezik, valami lényegit, esszenciálisat látsz meg mindenkiben.

Szőcs EnikőEni.co treasuresEni.co treasures

I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) – you sure are a fine person! I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

Kovács Heidi

Ezt az oldalt éppen most készítem. Kérlek még ne olvasd, az aktuális információkat a menüben találod. Köszi!

Szia!

Gratulálok, hogy ide merészkedtél! Lehet, hogy utálsz tükörbe nézni, a legrosszabb, ami veled történhet, hogy fotón lásd magad, vagy nehézzé vált az élet és leginkább elbújnál a világ elől is. Mégis itt vagy, egy fotós oldalon.

Ha csak nézelődsz, az is rendben van, de ha fotóst keresel, arra kérlek kezdd azzal, hogy megnézed a képeimet.

foto

Miért csinálom ezt a fotózást?

Tizenévesen nem arra vágytam, hogy szép legyek. Csak arra, hogy olyan lehessek, mint bárki más, akire nem figyelnek fel csúnyasága miatt, és akit nem csúfol az a fiú az eggyel fiatalabb osztályból. Aztán néztem az érettségi tablóképemet, és arra gondoltam: 18 éves vagyok, ez a szépségem csúcsa, ennél már csak rosszabb lesz. Sokat nem szomorkodtam ezért, tanulásba temetkeztem, de az érzés egészen egyetemista koromig elkísért, és világosan emlékszem egy esetre egy délutáni alkalmon.

foto

Szólásra jelentkezett egy lány. Szégyenlem leríni ezeket a szavakat, de így méricsgéltem magamban: ha lehetséges, ez a lány még nálam is csúnyább. Mégis fel mer állni hetven ember előtt, sőt, meg mer szólalni. Ez érdekes. Ki ez a lány?? Ugyanolyan egyetemista volt, mint én, arról beszélt, minek örült az előző napokban. És közben ez a lány ragyogott, áradt belőle a mosoly, az öröm, a magabiztosság és egyszerűen sugárzóan gyönyörű lett minden porcikájában beleértve az orrát is! Ő nem azzal volt elfoglalva, amivel én, nem elbújni próbált, hanem örült az életének annak minden pillanatáért és ezt meg is osztotta velünk.

foto

Neki ez csak egy hétköznap volt, de nekem megváltoztatta az életemet. Elfogadtam, hogy ha én tudok gyönyörködni őbenne ismeretlenül is, akkor én is szép vagyok valakinek. Persze nem történt ez ennyire egycsapásra, kellettek hozzá barátnők, akik éveken keresztül építgették az énképemet, amit azután már nem az arcom és testem arányai határoztak meg, hanem a barátok elfogadása, a körülöttem élők szeretete érlelte meg bennem, hogy tudjam magamat és másokat is szeretni.

gyermekfoto

Kicsi gyermekként nincs bajunk magunkkal, önfeledten létezünk és fedezzük fel a világot és örülünk önmagunknak. A 2-5 évesek szeretik, ha fotózom őket, sokan ösztönösen pózolnak a kamerának, mernek játszani. Aztán valami történik. Az önbizalmat nem egyszerűen elveszítjük … Jeckel Eszter (coach, női önfejlesztő közösség vezetője) szerint „Az az igazság, hogy amit mások vettek el tőlünk, azt másoktól kaphatjuk vissza”

Ha úgy érzed egy fotózás segítene neked, hogy elindulj a magad megismerésének és megszeretésének útján, és szívesen segítek.

fotó

A PONT ÍGY VAGY JÓ fotózások módszerét 2008 és 2016 között fejlesztettem ki. Akkoriban önkéntesként fotóztam egy ifjúsági keresztény magazinnak portrékat az interjúkhoz. Az alanyok néha híres emberek voltak, de sokukról akkor készült először profi fotó. Emberi fotókat akartam, mert a történeteik is nagyon emberiek, őszinték voltak. Emberi pillanatokat és emberi, életszerű retust. Ezért a szabadban fotóztunk, és 3 órát kértem minden fotózásra, hogy legyen időnk megismerkedni, feloldódni és az az igazi mosolyt megörökíteni, ami nem a fényképezőgépnek szól, hanem ahogyan egy másik emberre mosolyogsz.

fotók Jelige cikkekből

Mikor ne válaszd ezt a fotózást?

 • Ha vállalkozóként a honlapodra szeretnél fotókat, akkor az Arculatfotózásokat válaszd!
 • Ha egyáltalán nem szeretnél pózolni, de kíváncsi vagy hogyan látnak mások a hétköznapokban, kívülről akkor ezt jelezd nekem és kitalálunk együtt egy családos vagy barátnős programot, kirándulást, vagy te teszed a dolgodat és pedig kamerával kísérlek és elkapott fotókat készítek rólad – akár nálad otthon.
 • Ha arra vágysz, hogy profi sminkes, fodrász, stílustanácsadó átváltoztasson és készüljön rólad egy címlapfotó, akkor nem a PONT ÍGY VAGY JÓ fotózást keresed. Ez is szuper program, több kollégánál találsz ilyen szolgáltatást.

A PONT ÍGY VAGY JÓ fotózáson nem változtatlak át, hanem azt mutatom meg, hogy milyen szép vagy egy hétköznap is, még akkor is, ha te nem így érzel. Mert az igazi életünkért tudunk hálásak lenni, és az igazi emlékek adnak erőt a nehézségek idején. Mert minden igazi életben vannak nehézségek. Tudom, átéltem én is, és kísérek fotókkal családokat, nőket akkor is, amikor éppen nehéz az élet, és ha akarod ott vagyok az újrakezdésnél is.

Ezt a fotózás tetszeni fog neked, ha

szeretnél gyönyörködni a saját életedben, az igazi arcodban, ha rácsodálkoznál asszonyarcodon ráncokként újjászülető emlékeid szépségére. Mert hiszem, hogy nem csak a huszonéves hamvas arc érdemes a fotóra, sőt, az igazi élet nyomot hogy rajtunk, örülj neki, viseld büszkén és hagyd, hogy az arcod meséljen rólad!

MI VAN A CSOMAGOKBAN?

Beszélgetünk

Beszélgetünk, vagy írsz nekem arról, hogy miért szeretnéd a fotókat, milyen hangulatra, helyszínre, képekre vágysz. Lehet a fotózás egy kedvenc helyeden, otthon, de kirándulni is mehetünk. Ha még nincs ötleted, akkor együtt megtervezzük, hogy oldottan érezdhesd magad és elégedett legyél a végeredménnyel.

Idő

A fotózás legalább 3 óra. Ha előbb elfáradunk, abbahagyhatjuk előbb, de én legalább ennyit tervezek: ez a te időd, amikor csak rád figyelek. Lesznek elkapott fotók is, de pózokkal is fogunk játszani. Nem kell modellnek lenned: játszani fogunk, azt, ami jólesik. Ez a fotózás arról szól, hogy megismered és megszereted, aki vagy.

Portrék

Elsősorban arcképeket készítünk, de helyszíntől és a vágyadtól függően egész alakos vagy hangulatképek is készülhetnek.

Belülről nem látod magad, de lesz visszajelzésed, fotózás közben is mutatom majd a jól sikerült fotókat, és  megbeszéljük melyik arcodat találod te a legelőnyösebbnek. A kedvenc képeidet megjelölöm, így biztosan benne lesznek majd kidolgozott fotók között.

TE VÁLASZTASZ

Nello Albumodban legalább kétszer annyi kidolgozott fotót fogsz találni, mint amennyit rendeltél, te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd portré retussal kidolgozva megkapni.

MENNYIBE KERÜL A FOTÓZÁS?

RITRATTO PICCOLO

1 fő részére
3 óra szabadtéri fotózás
10 portré retussal kidolgozott fotó
A legjobb minimum 20 kidolgozott fotóból
Te választod ki a kedvenceidet
melyeket 10 munkanapon belül kapsz meg retusálva

56.000Ft

+ útiköltség

Én ezt a csomagot javaslom, de ha több vagy kevesebb képet szeretnél, a lenti kalkulátorral rakd össze a kedvenc fotózásodat a kedvenc helyszíneden és küldd el nekem!

Utiköltség

Budapestre és Pécsre 8000Ft, egyéb helyszínre a Google útvonaltervezője szerint Nagyszékelytől a címig számított távolság *2 (oda-vissza) * 80ft/km, mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget a sofőróradíjat is.

További fotók

Bármely csomaghoz kérhetsz plusz fotókat:

 • Alap retussal: +1.000 Ft /db
 • Portréretussal: +3.500Ft/db

Plusz órák

Ha hosszabb fotózást szeretnél: +14.000Ft / óra

Szeretnivaló extra +10%

Szívemnek kedves sorozatom a Halmozottan Szeretnivalók, melyet súlyos betegségen áteső vagy sérült gyermeket nevelő családok ill. gyermektemetés fotózásával kezdtem 2012-ben.

Segítsünk együtt! Ha teheted, támogasd a Halmozottan Szeretnivaló fotózásokat, azaz sérült  vagy tartósan beteg, ill. gyászfolyamaton átmenő családok pro bono, emlékőrző fotózását az alapár + 10%-ával vagy egy tetszőleges összeggel. Hiszem, hogy a szeretettel készült, őszinte, jó fotó segíti lelki sebeink gyógyulását is.

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.” Kalla Tímea, Őrzők Alapítvány

PORTRÉ FOTÓZÁS

3
Minimum 2 óra/alkalom. Minden óra díja 3 retusált portrét tartalmaz.
Az összes fotót írd, amit szeretnél digitálisan megkapni! A kalkulátor levonja az óradíjban foglalt Fotók árát.
Ha nem, add meg km-ben a távolságot!
Közúton, a Google maps szerint. Tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat.
A hétvégét szívesen töltöm a családommal, de ha ha neked csak a hétvége alkalmas, akkor azt is megoldjuk.
5 munkanapon belül kapod meg a fotókat.
Ha teheted, támogasd a Halmozottan Szeretnivaló fotózásokat, azaz sérült vagy tartósan beteg, ill. gyászfolyamaton átmenő családok, pro bono, emlékőrző fotózását. Válaszd ki a felajánlásodat (jó ötlet pl. a csomagár 10%-a körüli összeg), a számlát a támogatással növelt összegről kapod.
Összesen (+0% ÁFA):  Ft

Bármelyik csomagot választod, ez benne van:

 • NELLO Online Album, ahol könnyen tudsz válogatni, és letölteni a fotókat.
 • Fekete-fehér és színes fotókat is kapsz vegyesen.
 • A fotókat digitálisan, JPG formában két méretben kapod meg: nagy felbontásban, nyomtatásra alkalmas laborkész, alap kidolgozásban, és
 • webre optimalizált kis méretben is (1024px vagy 2048px)
 • Kétféle kidolgozást kérhetsz: alap és portré retust. Ahol külön nincs feltüntetve, ott a csomag alap retust tartalmaz.
 • Az árak + 0% ÁFÁT tartalmaznak.

Ha külön nincs feltüntetve, akkor a csomag nem tartalmazza:

 • a belépő vagy fotósengedély költségét a választott helyszínen
 • fizikai terméket, papírképet.

ÍGY LESZNEK NEKED IS NELLO FOTÓID

 • BESZÉLGESSÜNK!

  Írj nekem! Felhívlak és megbeszéljük, hogy mire vágysz és miben tudok segíteni. E-mailben összefoglalva elküldöm, amit megbeszéltünk, és ha szükséges személyre szóló ajánlatot kapsz.

 • FOGLALJ IDŐPONTOT!

  Megtervezzük mikor legyen a fotózás, szerződést kötünk. Online, mert gyors, egyszerű, kényelmes és védjük a fákat. Átutalással kifizeted az előleget és máris lefoglaltad az időpontotot.

 • FOTÓZzunk!

  Kirándulunk, piknikezünk, sétálunk, játszunk, vagy elmegyek hozzátok – amit választottál. Jól érzed magad, kisimulsz. Nincs sietség, bőséges időnk van a szép fotókhoz. Ha akarod, készülhetnek tervezett fotók, csoportképek is, akár egy-egy portré rólad. Van idő élvezni a programot, pihenni, beszélgetni, megnézni a készült képeket, elkapott pillanatokat. Ami tetszik neked, azt megjelölöm, hogy biztosan viszontlásd a kidolgozott fotók között.

 • Válaszd ki a kedvenc fotóidat!

  Amint elkészültek a fotók, megkapod az online albumotok elérhetőségét. Összegyűltök a nagy családi kanapén egy tea mellett és együtt nézegetitek a kidolgozott fotókat, melyeken igazán ti vagytok és igazi élményeitek emlékei. Kiválasztjátok a kedvenceiteket, elterveziket melyik menjen majd a falra és melyik a nagyinak a szülinapjára – vagy arculatfotózás esetén – a honlapodra. Jó mulatást, tervezést, gyönyörködést magatokban és egymásban!

 • Töltsd le a fotókat!

  Nello albumod egy évig a rendelkezésedre áll, hogy letöltsd a választott fotókat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hányan lehetünk a fotózáson?

Ha egy család vagytok (apa-anya-gyerekek), akkor azár tizen is. Ha másik családdal együtt szeretnétek az is remek ötlet, de ekkor kérlek legfeljebb hatan legyetek. Ha többen vagytok egyeztessünk, hogy biztosan mindenkire jusson idő, de az is lehet, hogy az Ünnep a családban csomagok az alkalmasak nektek, ami a családi rendezvényekhez ideális.

Megbetegedett a kicsim, elhalaszthatjuk a fotózást?

Ahol kisgyermek van, ez bármikor megeshet. Kérlek jelezd mielőbb, ha már tudod, hogy nem lesz alkalmas az időpont. Ha van ismerős család, akinek át tudod adni az időpontodat, az remek ötlet és köszönöm. Ha nincs ilyen, akkor egyeztetünk egy következő időpontot.

Ha időben tudtál szólni és még nem indultam el a fotózás helyszínére, akkor az előleged nem vész el, 6 hónapon belül felhasználhatod.

Hogyan öltözzünk családfotózáshoz?

Jól mutat a fotón, ha a színeitek harmonizálnak, nem túl mintásak a ruhadarabok, de a fotonello nem a tökéletes fotóról szól, hanem a ti igazi életetekről.  Ha igazi életteli fotonellokat szeretnél, akkor a ruhátok legyen kényelmes játszóruha – olyan, amit nem sajnálsz, ha maszatos lesz. A kisebbeknek jól jöhet a váltóruha is.

Hogyan öltözzek arculatfotózáshoz?

A fotózásba belefér átöltözés is. Javaslom, hogy legyen nálad olyan ruha, amiben a vendégeid/pácienseid jellemzően látnak és legyen olyan is, amiben munkán kívül jól érzed magad, ami jellemző rád. Egyszínű felső és a színeidhez illeszkedő több kendő, kiegészítő jó ötlet lehet, amivel könnyen tudunk több hangulatot teremteni. Így több arcodat tudjuk megmutatni és változatosabban tuod használni a képeket a kommunikációdban. A honlapodra szánt képeket viszont egységes színvilágban készítjük el, hogy harmonikus legyen az összkép.

Hogyan sminkeljek?

Nem kell magad átváltoztatni a fotózás kedvéért. Úgy sminkelj, ahogyan hétköznap is szoktál, vagy ahogyan komfortosan érzed magad, ahogyan legjobban tetszel magadnak.

Mit jelent pontosan a kidolgozás?

A fényképezőgéppel un. nyers képet készítek és a számítógépen készítem el azt a végső verzió, ami papírképen, diavetítésben (slideshow), a falatokon, fotókönyvben szépen mutat és hosszú éveken át mosolyt csal az arcotokra. Ehhez beállítom a színeket, fényeket, árnyékokat; vágással, fekete-fehér konverzióval, általános képtisztítással (apróbb zavaró elemek eltüntetésével) a figyelmet a kép lényegére irányítom.

Minden képet alap kidolgozás és képtisztítás után adok át.

Ezen felül portréretust is végzek azokon a képeken, melyekre külön kéred.

Retusálod a fotókat? Mit jelent nálad az alap kidolgozás és a portré retus?

Alap kidolgozás

A fotoNellok jellemzője, hogy életszerűek ezért a retus nagyon visszafogott. Ha mégis sokkal szebbnek látod magad a Nello fotókon, annak nem a bőséges retus az oka, hanem az, hogy fotózás közben figyelek rá, hogy  előnyös nézőpontból és fények között készüljenek a felvételek.

Az alap kidolgozás során az apróbb zavaró elemeket is eltüntetem a képről, ez hívom általános képtisztításnak, ami egy kisebb retusálás. Zavaró lehet pl. egy túl színes folt a háttérben vagy egy pattanás az arcon. A cél, hogy figyelmünk megtalálja az arc, a pillanat, a kép fontos részeit azáltal, hogy más részek háttérben maradnak. Ha a fotó felhasználása miatt fontos, hogy ne legyen helyi módosítás a képen, ezt kérlek legkésőbb a fotózáson jelezd!

Az általános képtisztításon felül retusálást is végzek, ha kéred. Ekkor alaposan átnézem az arcbőrt, digitálisan tisztítom és lágyítom a ráncok keltette árnyékokat, a bőr elszíneződéseit, táskákat. Az anyajegyekről előre egyeztetjük, hogy mi maradjon és mit tüntessek el. Az összes kidolgozott képet tartalmazó galériából te választod ki, hogy melyik képeket szeretnéd retusálva megkapni.

Portré retus

Hiszek benne, hogy minden ember úgy szép, ahogyan van, és akár egy pattanásnak is lehet létjogosultsága egy fotón. Pl. Egy tiniknek szóló magazinban igenis, legyenek pattanásos tizenévesek is, mert ezzel a legtöbb ember találkozik velük a saját arcán ebben a korban. Ugyanígy a ráncok is szépek, a tapasztalatokban bővelkedő élet érték és hiszem, hogy a természetes arcoknak és ezeket megmutató fotóknak is lesz újra divatja.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha éppen a fotózás idején van egy pattanás, egy sérülés az arcon, vagy a gyermekedet éppen csokimajszolás után kaptam lencsevégre, akkor az arc ezen ideiglenes vendégeit nem feltétlenül szeretnénk éveken át nézni a fotókon – mert nem ezekről kell, hogy szóljon a kép.

Szeretem az embereket úgy ábrázolni, ahogyan akkor látom őket, amikor beszélgetek velük. Amikor valakire figyelsz, akkor nem a bőrének pórusait nézed és a miteszereit számolgatod, hanem a tekintetét, a szavaiban megnyilvánuló gondolatait, érzéseit figyeled. A fényképezőgép becsap bennünket: mindent megmutat és a lényegtelenül apró dolgokat is felnagyítja. Ezeken tudok segíteni a mértéktartó retussal. Ráncokat nem tüntetek el, nem varrom fel az arcot, nem formálom az alakot. A célom nem az, hogy az utómunka során átalakítsalak, hanem az, hogy a fotózás során a számodra legkedvesebb arcodat tükrözzem.

Milyen filtereket használsz?

A képeket egyedileg dolgozom ki és nem húzok rá digitális filtereket. Kérlek nézd meg a bemutató albumokat (itt), hogy lásd milyen fotókra számíthatsz tőlem. Arra törekszem, hogy a képed időtálló legyen és az aktuális fotókidolgozási trendek elmúltával is örömet okozzon neked a faladon, fotókönyvedben.

Az összes fotót fogom látni kidolgozva?

Egy 2 órás fotózásról kb. 30-40 fotót fogsz látni, egy három órásról kb. 40-60-at. Nem fogod látni azokat, melyek előnytelen pózban vagy szögből készültek, ill. ha egymás után több hasonló kép készült, azok közül is már csak a legjobbakkal találkozol a kidolgozott képek között.

Fotózás közben rendszeresen megmutatom az elkészült fotókat és ami tetszik nektek, azokat megjelölöm. Így a kedvenc fotóitok biztosan benne lesznek majd a kidolgozott képek online albumában.

Az összes fotót megkapom?

Nem. Az összes fotót átnézem, kiválogatom a legjobbakat, ezeket kidolgozom és ezekből a kidolgozott fotókból választod ki, amit szeretnél megvásárolni.

Megkaphatom a nyers fotókat is?

A nyers fotókra a megrendelők nagy részének nincs szüksége, ezért a csomagárak és az egyedi árajánlatom nem tartalmazza őket. Ha bármi okból szükséged van a nyers fotókra, akkor egyes esetekben extraként megvásárolhatod őket. Egy fotózás összes nyers fotójának ára 40.000 Ft-tól indul, a fotózás jellegétől, időtartamától, a felhasználás céljától függően változó egyedi árat adok. Az árat, a felhasználás lehetséges módjait a fotózás előtt szerződésben rögzítjük, így ezt előre fogod tudni.

Az összes nyers fotót önállóan nem, csak kidolgozott képeket is tartalmazó csomag/ajánlat mellé kérheted.

Csak digitálisan napom meg a fotókat vagy rendelhetek tőled papírképet is?

A digitális fotó azért jó, mert nem függsz többé a fotóstól: bárhol, bármikor hívathatsz belőle papírképet, vászonképet, készülhet belőle fényképes ajándék a nagyiknak, rokonoknak. Néhány tipp, ahonnan rendelhetsz: http://digilabor.net,   https://cewe.hu,   https://www.keparuhaz.hu

De tudom, hogy ez a lehetőség nem mindenkinek elérhető. Mobilról például már egy kicsit bonyolultabb, de ha csupán csak elfoglalt vagy akkor is szívesen segítek a rendelésben. Csak jelezd nekem, és aktiválom az albumodon a Nello Áruházat, ahol kényelmesen rendelhetsz papírképeket,  vászonképet, Fine Art albumot, posztert stb. röviden fotós termékeket. A rendelésedet elküldöm tesztelt partnereimnek. A rendelésed hozzám érkezik meg, ellenőrzöm a minőséget és a kifogástalan termékeket a postás viszi neked házhoz. Ez a legkényelmesebb módja a rendelésnek.

Kiírod a fotókat CD-re?

A képeket az online tudod letölteni. Ha ez valamiért nem megoldható, akkor pendrive-on is kérheted a fotókat.

Mire használhatom a fotókat?

A családi fotókat személyes, haszonszerzéssel nem összefüggő célra szeretnéd használni, azt korlátozás nélkül megteheted.

Az üzleti csomagok – arculatfotózás – képeit felhasználhatod saját márkád népszerüsítésében.

Ha bármely fotót kereskedelmi célra szeretnél használni, pl. a képet tovább értékesíteni, nagy példányszámban megjelentetni , arról kérj egyedi ajánlatot!

Vállalsz ingyen fotózást?

Igen. Szívemnek kedves sorozatom a Halmozottan Szeretnivalók, melyet súlyos betegségen áteső vagy sérült gyermeket nevelő családok ill. gyermektemetés fotózásával kezdtem 2012-ben. Ha nálam rendelsz fotózást, akkor segítesz abban, hogy ez a sorozat folytatódjon és olyan családok, sérült, beteg vagy gyászoló felnőttek, őket támogató csoportok is lehetőséget kapjanak fotózásra, akiknek erre nincs pénzügyi kerete. Hiszem, hogy a szeretettel készült, őszinte, jó fotó segíti lelki sebeink gyógyulását is.

“Kedves Erika! Köszönöm, hogy (ismét) a szíveddel fotóztál. A gyógyultak találkozóján készített képek hűen tükrözik a reményt, a találkozás örömét, a vidámságot – mindazt, amit mi azon a napon átéltünk.” Kalla Tímea, Őrzők Alapítvány

Ha ingyen fotózásra szeretnél kérni, vedd figyelembe, hogy a fotózást kizárólag abban az esetben vállalom térítésmentesen, ha a munkában a többi résztvevő is önkéntes.

Előre kell fizetni a fotózást?

A fizetés 2 lépcsőben esedékes:

 • A csomagár 50%-át előre fizeted, ezzel foglalod le a fotózás időpontját.
 • A csomagár fennmaradó részét legkésőbb a fotózás napján fizeted meg.

Mindkét részösszegről számlát kapsz e-mailben, amit te nyomtatsz ki. Ha papíron is szeretnéd megkapni a számlát, és jelzed nekem legkésőbb a fotózás előtti napon, akkor nem csak e-mailben küldöm el, hanem elviszem neked nyomtatva is.

ÉRDEKEL

Szeretnél egy fotózást, vagy több információt? Töltsd ki ezt az űrlapot és elküldöm az e-mail címedre a kért információt, vagy felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket!

Pipáld be kérlek az négyzetek közül legalább az utolsót, és nyomd meg a gombot!