KALKULÁTOR RENDEZVÉNYFOTÓZÁSHOZ

Ha véletlenül tévedtél ide, akkor előbb nézd meg a Családi ünepeink oldalt, ahol sok-sok információt és csomagajánlatokat is találsz rendezvényfotózáshoz.

Ezen az oldalon mindennel is számolhatsz. Kattintsd össze neked mire lenne szükséged, aztán küldd el nekem!

Felhívlak, megbeszéljük, hogy mire, hogyan szeretnéd használni a képeket, és biztosan tudok jobb  egyedi ajánlatot adni, mint a kalkulátor. Hajrá!

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

ALAP ADATOK

3

EXTRÁK

Válaszd azokat az extrákat, melyek a legjobban illenek a rendezvényedhez, a vendégeidhez, hozzád!
Tartalék fotóst biztosítok vis major esetére, azaz ha velem bármi történik, akkor másik fotós megy és fotóz helyettem azonos feltételekkel. A tartalék fotós rendelkezésre állása szezontól függően változik. Kérlek jelezd, ha kéred ezt a szolgáltatást és konkrét, erre a napra érvényes ajánlatot kérek az ezen a napon elérhető fotós partnereimtől.
Ha teheted, támogasd a Halmozottan Szeretnivaló fotózásokat, azaz sérült vagy tartósan beteg, ill. gyászfolyamaton átmenő családok, pro bono, emlékőrző fotózását. Válaszd ki a felajánlásodat (jó ötlet pl. a csomagár 10%-a körüli összeg), a számlát a támogatással növelt összegről kapod.
Összesen (+0% ÁFA):  Ft

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT!

Bökj a KÉREK AJÁNLATOT gombra, add meg a kért adatokat és küldd el nekem!

Felhívlak, megbeszéljük, hogy mire, hogyan szeretnéd használni a képeket, és biztosan tudok jobb  egyedi ajánlatot adni, mint a kalkulátor.

KÉRDÉSED VAN? ITT ÍRJ NEKEM!

Szeretnél egy fotózást, vagy több információt? Töltsd ki ezt az űrlapot és elküldöm az e-mail címedre a kért információt, vagy felhívlak, hogy egyeztessük a részleteket!

Pipáld be kérlek az négyzetek közül legalább az utolsót, és nyomd meg a gombot!