CSALÁDI FOTÓZÁS

1-3 ÓRÁS PROGRAMFOTÓZÁS A SZABADBANELKAPOTT PILLANATOKTE VÁLASZTOD A FOTÓKAT

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

LABORKÉSZ FOTÓKDIGITÁLIS FOTÓALBUMONLINE SZERZŐDÉSKÖTÉSELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁS

Szeretnéd, hogy minden évben készüljenek családfotók, de ez egyre stresszesebb? A gyerekek már unják, és nehéz őket fegyelmezni?

Szeretnél önfeledt családi fotózást ami nem a stúdió díszleteiről szól, hanem rólatok?

Szeretnéd, ha igazi élmény lenne a fotózás? Ha a gyermeked is élvezné és ez a képeken is látszana?

A NELLO-t szeretni fogod.

Miért jó a Nello fotózás?

SZABAD PROGRAM

Elmegyünk kirándulni. Meglátogatunk egy csendes falut. A nagymamát, vagy egy kedves családi portát, ahol cicát, nyulat, tehénkét is lehet látni. Egy parkot, vagy egy játszóteret. Vagy csak otthon maradunk nálatok.

SZABAD PILLANATOK

Jól érzitek magatokat. Nincs póz, nincs kötelező mosoly. Az élet van és a hétköznapi pillanatok illanó szépsége. Természetes a fény, a mosoly, az ölelés.

SZABAD KÉPVÁLASZTÁS

A kidolgozott képekből te választod ki melyik fotókat kéred. Ne fizess a “többi között elmegy” fotókért, vidd csak a kedvenceidet!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A NELLO fotózás nem csak egy szabadtéri családfotózás. Sokkal inkább egy önfeledt családi program, ahova elkísér egy fotós. Végre nem kell cipelned a fényképezőgépet, századszor is próbálkozni, hogy elkapd pont azt a pillanatot, azt a mosolyt, ami mindig meglágyítja a szívedet. Végre te magad is átéled, részese leszel az élménynek, mégis lesznek szuper képeitek, melyekből majd otthon, együtt a kanapéra kuporodva válogattok, miközben újra és újra felidézitek a nap kedves emlékeit.

 • VÁLASSZ PROGRAMOT!

  Családi porta egy csendes faluban – pont, mint a nagymamánál? Erdei kirándulás tóval, kilátóval? Picknick a kastélyparkban? Víz alatti fotózás a hotelben, ahol nyaraltok? Melyiket próbálod ki legszívesebben?

 • VÁLASSZ FOTÓZÁS CSOMAGOT!

  Csak néhány spontán fotót szeretnél az élményekről? Emlékbe, ami majd jól jön az év végi családi fotóalbumba és a személyes karácsonyi ajándékokhoz is? Vagy készüljön mindenkiről megkomponált kép is? Csoportkép? Vagy egészen konkrét elképzelésed van róla, hogy mi kerüljön a nappali falára?

 • Válassz kedvezményt!

  Legyél törzsvendégünk és kérd a 10% kedvezményt már a második alkalomtól, vagy gyere munkanap hétfőtől csütörtökig, amikor 10%-kal jobban megéri minden csomagunk.

Ki fog fotózni?

Borza-Pozsár Erika fotográfus vagyok. Hiszek benne, hogy az emlékek fontosak. Hiszem, hogy számít, milyen emlékeket őrzünk magunkról, a közös pillanatainkról. Jó emlékeink örömmel, hálával, bizakodással töltenek fel és hatással vannak a gondolatainkra, érzéseinkre, döntéseinkre – ezáltal a jövőnkre. Legyenek olyan pillanataid, melyekre jó emlékezni!

Azért hoztam létre a NELLO-t, hogy több, mint 10 év gyermek-, portré- és rendezvényfotózás tapasztalattal segítsek neked szép emlékeket gyűjteni magadról, szeretteidről.

Ismerd meg a NELLO programokat, csomagokat és ha tetszik, foglald le a helyed, hogy a következő fotóitokon már az igazi mosolyotokat, igazi arcotokat lássátok viszont; azokat a pillanatokat, melyek 10-40 év múlva is értékesek lesznek – mert a fotó rólatok szól!

A fotózás lehet akár nálunk, békés, csendes falunkban, Nagyszékelyben is. Ha szeretitek a mezítláb szaladgálást, a friss forrásvizet, és nem bánod, ha a gyerekek maszatosak lesznek kicsit (nagyon), akkor már az első alkalommal otthon fogjátok érezni magatokat.

2 csomag
akár 10% kedvezmény

NELLO programok és helyszínek fotózáshoz – melyik a kedvenced?

Kirándulás Reményföldére

Látogatás Reményföldén

2015-ben telepedett le Nagyszékely egy kis, csendes szegletében, a falu széli házikóban a család, ahol négy kicsi gyermek cseperedik. Az ő családi gazdaságuk Reményfölde. 2018. tavaszán a családi porta megnyitotta kapuit, látogassuk meg őket együtt!  Bár terményvásárlásra is van lehetőség, nem lesznek csalódottak, ha te csak cicát szeretnél simogatni. A házigazdáink szeretnek itt élni, és örülnek, ha veled is megoszthatják árnyas lugasuk hűvösét. 1.5-2 órát töltünk itt, majd felfedezzük a környéket, kicsit kirándulunk vagy játszunk a főtéri játszótéren.

Nézz be a család Facebook oldalára, ahol a mindennapjaikat az édesanya fotóin az édesapa kommentárjain ketesztül ismerheted meg.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:
 • Séta a BIO konyhakertben

  Akár szedhetsz is az éppen érő zöldségekből, gyümölcsökből útravalót.

 • Kamillatej

  Találkozás Kamillával a biotehénnel. A kamillatejből készült házi termékekből is vásárolhatsz.

 • Bárányok, cicák, tyúkok, nyuszik

  boldog szabadságban élnek együtt.

 • Ingyenes transzfer 4 fő részére

  Vonattal érkezel vagy a közelben szálltok meg? Elmegyünk értetek és elhozunk Pincehelyről, Simontornyáról vagy Kisszékelyből. Nagyobb családokat is szívesen látunk, és megoldjuk a szállítást is.

2018.09.22. szombat: SZÜRETI FELVONULÁS

Nagyszékely az év 363 napján egy csendes, madárcsicsergős zsákfalu Tolna megyében. De van két napunk – a Falunap és a Huszár Péter nap –  amikor kirúgunk a hámból és nagy, egész napos vigadozást rendezünk és még néhány kisebb esemény – majális, gyereknap, kenyérszentelés, szüreti felvonulás, búcsú bál – amikor egy kicsit mozgalmasabb a falu és a főtér a szokásosnál. Ezekre a napokra is kérheted a családfotózást.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:
 • 10% kedvezmény

  A falu programjain a részvétel ingyenes, ezen felül a fotózás csomagárából is kapsz 10% kedvezményt.

 • Ingyenes transzfer 4 fő részére

  Vonattal érkezel vagy a közelben szálltok meg? Elmegyünk értetek és elhozunk Pincehelyről, Simontornyáról vagy Kisszékelyből.

 • Jelentkezz most!

  Ha ezeken a napokon szeretnél fotózást, foglald le a helyed, nehogy lemaradj a lehetőségről! Egy napon legfeljebb két családot tudok fotózni.

(A víz alatti fotók a Budaörsi uszodában készültek)

Zichy Park Hotel Bikács

A hotel vendége vagy? Kérd a fotózást a hotelba! Jó idő esetén a Hotel szabadtéri medencéjében víz alatt is fotózhatunk!

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:

 • Víz alatti fotózás ajándékba

  Csak a kinti medencében és alkalmas idő esetén. Ha szeretnéd ezt az opciót, kérlek jelezd a megrendeléskor! Egyeztetek a hotellel, hogy a fotózás idején csak mi legyünk a medencében.

Dég – Festetics kastély parkja

A dégi Festetics-kastélyt Magyarország legnagyobb angolparkja vesz körül. A kastély épülete kevéssé ismert, mint a parkban kis szigeten álló, vörös téglás Hollandi ház, ami valaha tehénistálló volt. A jellegzetes fehér fahídon felül a parkban több kisebb híd, padok, ősfák is fotózásra csábítanak. Nem csak  családfotózásra, de jegyesfotózásra is alkalmas romantikus helyszín. A kastély jelenleg felújítás alatt áll, de a park zavartalanul látogatható.

Extrák, ha ezzel a programmal kéred a fotózást:

 • Belépőjegyek a parkba 4 fő részére

  A fotózás csomag tartalmazza a belépők árát. Legkésőbb kb. 5-ig kell megérkeznünk, és sötétedésig maradhatunk a parkban. A kastély az átépítés idején nem látogatható.

 • Oda-vissza szállítás egyes falvakból 3 főig

  Nagyszékelyből autóval megyek Dégre. Szívesen felveszlek benneteket  Pincehelyen, Tolnanémediben, Simontornyán, Igaron, Mezőszilason. Legfeljebb 3 főt tudok szállítani, gyerekülést biztosítok, ha szükséges.

  Ha máshonnan szeretnél velem utazni, akkor a plusz kilométerekért irányonként 80Ft/km díjazást számítok fel. A Google maps útvonaltervezője szerint előre megmondom majd a pontos összeget, mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat.

 • Választható: 45 perces póni hintózás a parkban +5.000 Ft

  Póni hintóval egy kört megyünk a parkban, mely kb. 45 perc lesz, közben 2-3 megállóval. A lovakkal is fotózhatunk. A kocsin 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére van elegendő hely.

  A fotózás csomagár ezt az extrát nem tartalmazza. Kérlek jelezd ha szeretnéd a kocsikázást, legkésőbb 2 nappal a tervezett időpont előtt be kell jelentkeznünk a paciknál.

A te programod a te helyszíneden

Születésnap? Házassági évforduló? Ballagás? Anyák napi műsor az iskolában? Leszek a családi fotoriportered, hogy ne neked kelljen fotózni, hanem végre átélhesd ezeket a fontos pillanatokat.

 • Ingyenes kiszállás Nagyszékely 50km-es körzetében

  Ezen felül a plusz kilométerekért irányonként 80Ft/km díjazást számítok fel. A távolságot a Google maps útvonaltervezője szerint számítom és előre megmondom majd a pontos összeget, mely tartalmazza az üzemanyagot, pályamatricát, autó fenntartási költséget, sofőr óradíjat.

NELLO ÁRAK – MELYIKET KÉRED?

 • Ezt válaszd a NELLO programokhoz
 • NELLO családfotózás: Élmény + fotó
 • 3 óra családi program extrákkal
  az extrákat nézd meg a választott program leírásában!
 • 3 óra fotózás
  A fotózásra 2 óra biztosan elég, de plusz egy órát még veletek leszek. Nincs sietség, lesz idő barátkozni, mindent megnézni, kipróbálni, pihenni, enni, lassítani vagy amire a kisebbeknek nagyobbaknak szüksége van.
 • legalább 60 laborkészre kidolgozott digitális fotót fogsz látni, amiből választhatsz
 • Válaszd a 30 kedvenc fotódat!
 • 48 000 Ft
  kedvezménnyel 43.200 Ft
 • További költség nincs.
 • Időpontot 14.400Ft utalásával tudsz foglalni. A csomagár fennmaradó részét a fotózás napjáig fizeted.
 • Ezt válaszd, ha csak fotózást kérsz program nélkül
 • Családfotózás
 • a te programod a te helyszíneden
  Spontán fotók a kedvenc játszótereteken? Családi csoportképek? Mindkettő vegyítve?
 • 3 óra fotózás
  Ha hosszabb a programod, kérj plusz órákat!
 • legalább 60 laborkészre kidolgozott digitális fotót fogsz látni, amiből választhatsz
 • Válaszd a 30 kedvenc fotódat!
 • 41 000 Ft
  kedvezménnyel 36.900 Ft
 • + utiköltség Nagyszékelyből 80Ft/km * 2 (oda-vissza)
 • Időpontot 12.300Ft utalásával tudsz foglalni. A csomagár fennmaradó részét plusz az utiköltséget a fotózás napjáig fizeted.

10% KEDVEZMÉNY

10% kedvezmény munkanapokon hétfőtől péntekig.

10% kedvezmény, ha visszatérő vendég vagy:
csak mutass egy fotót, amit én készítettem rólad. A kedvezményt akkor is kapod, ha nem te voltál a megrendelő, hanem résztvevőként készült rólad a fotó, és akkor is, ha önkéntes fotózás volt.

10% kedvezmény egyes programokhoz, melyet a program leírásában találsz meg.

A kedvezmény a csomagár teljes összegére jár.
A kedvezmények nem összevonhatók.

GARANCIA

Mi van, ha nem tetszenek a fotók? 

Ilyen még nem fordult elő, de megértem, hogy szeretnél mindenre felkészülni.
Van megoldás: A csomagár foglalón és utiköltségen felüli részét visszafizetem neked, ha nem tetszenek a kidolgozott fotók.

Megnyugtató, ugye? Ebben az esetben természetesen a fotókat nem töltheted le, és nem használhatod fel semmilyen célra.

Ez az én garanciám neked, hogy biztosan stresszmentes legyen a fotózás.

+ SEGÍTSÜNK EGYÜTT

Hiszek benne, hogy a fotózás lehet gyógyító. A NELLove | Halmozottan szeretnivalóknak sorozatban olyan családokkal fotózok, akik sérült vagy tartósan beteg gyermeket nevelnek, vagy gyászfolyamaton mennek keresztül.  Ajánlj családot és/vagy támogasd a programot!

ÍGY LESZNEK NEKED IS NELLO CSALÁDFOTÓID

 • EGYEZTETÜNK

  Írj nekem a Kapcsolat menüben! Felhívlak és megbeszéljük, hogy mire vágysz és miben tudok segíteni. E-mailben összefoglalva elküldöm, amit megbeszéltünk, lesz időd átgondolni.

 • ELŐLEGGEL FOGLALOD LE AZ IDŐPONTOT

  Keresünk egy alkalmas időpontot, szerződést kötünk. Minden elektronikusan megy, kényelmes lesz. Átutalással vagy bankkártyával kifizeted az előleget és máris lefoglaltad az időpontotot.

 • ÉLMÉNY + FOTÓZÁS

  Juhhujj, eljött a fotózás napja. Most kezdődik a kaland! Kirándulunk, piknikezünk, sétálunk, játszunk, vagy elmegyek hozzátok – amit választottál. Jól érzed magad, kisimulsz. Nincs sietség, bőséges időnk van a szép fotókhoz. Ha akarod, készülhetnek tervezett fotók, csoportképek is, akár egy-egy portré rólad. Van idő élvezni a programot, pihenni, beszélgetni, megnézni a készült képeket, elkapott pillanatokat. Ami tetszik neked, azt máris megjelölöm, hogy biztosan viszontlásd a kidolgozott fotók között.

 • Kiválasztod a fotókat

  A fotózás után egy héttel megkapod az online albumotok elérhetőségét. Összegyűltök a nagy családi kanapén egy tea mellett és együtt nézegetitek a kidolgozott fotókat, melyeken igazán ti vagytok és igazi élményeitek emlékei. Ugye nem is kellett rá sokat várni? Tetszik? Most kiválasztjátok a kedvenceiteket.  Jó mulatást, tervezést, gyönyörködést!

 • Letöltöd a fotókat

  Kifizeted a csomag árának fennmaradó részét és már le is töltheted a kedvenc fotóitokat. A fotókat a Nello oldalon még legalább 1 évig eléred.

 • SZERZŐDÉS

  Megállapodásunk részleteit szerződésben is megkapod, pontosan tudod mire számíthatsz.

 • ELEKTRONIKUS SZÁMLA

  Elektronikus számlát kapsz e-mailben, hogy védjük a fákat – és mert gyors és kényelmes.

 • ONLINE IS FIZETHETSZ

  Neked melyik a legkényelmesebb fizetés? Átutalás, Paypal, bankkártya vagy készpénz? Bármelyiket választhatod.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hányan mehetünk a programra?

Ha egy család vagytok (apa-anya-gyerekek), akkor azár tizen is. Ha másik családdal együtt jönnétek az is remek ötlet, de ekkor kérlek legfeljebb hatan legyetek. Ha többen vagytok egyeztessünk, hogy biztosan mindenkire jusson iső.

Megbetegedett a kicsim, jöhetnénk máskor?

Ahol kisgyermek van, ez bármikor megeshet. Kérlek jelezd mielőbb, ha már tudod, hogy nem lesz alkalmas az időpont. Ha van ismerős család, akinek át tudod adni az időpontodat, az remek ötlet és köszönöm. Ha nincs ilyen, akkor is várunk benneteket legközelebb szeretettel.

Ha csak fotózást kértél program nélkül, és még nem indultam el a fotózás helyszínére, akkor az előleged nem vész el, 6 hónapon belül felhasználhatod.

Hogyan öltözzünk?

Ha igazi életteli fotonellokat szeretnél, akkor a ruhátok legyen kényelmes játszóruha – olyan, amit nem sajnálsz, ha maszatos lesz. A kisebbeknek jól jöhet a váltóruha is.

Mit jelent pontosan a kidolgozás?

A fényképezőgéppel un. nyers képet készítek és a számítógépen készítem el azt a végső verzió, ami papírképen, diavetítésben (slideshow), a falatokon, fotókönyvben szépen mutat és hosszú éveken át mosolyt csal az arcotokra. Ehhez beállítom a színeket, fényeket, árnyékokat; vágással, fekete-fehér konverzióval, általános képtisztítással (apróbb zavaró elemek eltüntetésével) a figyelmet a kép lényegére irányítom.

Minden képet kidolgozás és képtisztítás után adok át.

Retusálod a fotókat?

A fotoNellok jellemzője, hogy életszerűek ezért a retus nagyon visszafogott. Ha mégis sokkal szebbnek látod magad a Nello fotókon, annak nem a bőséges retus az oka, hanem az, hogy fotózás közben figyelek rá, hogy  előnyös nézőpontból és fények között készüljenek a felvételek.

Az alap kidolgozás során az apróbb zavaró elemeket is eltüntetem a képről, ez hívom általános képtisztításnak, ami egy kisebb retusálás. Zavaró lehet pl. egy túl színes folt a háttérben vagy egy pattanás az arcon. A cél, hogy figyelmünk megtalálja az arc, a pillanat, a kép fontos részeit azáltal, hogy más részek háttérben maradnak. Ha a fotó felhasználása miatt fontos, hogy ne legyen helyi módosítás a képen, ezt kérlek legkésőbb a fotózáson jelezd!

Az általános képtisztításon felül retusálást is végzek, ha kéred. Ekkor alaposan átnézem az arcbőrt, digitálisan tisztítom és lágyítom a ráncok keltette árnyékokat, a bőr elszíneződéseit, táskákat. Az anyajegyekről előre egyeztetjük, hogy mi maradjon és mit tüntessek el. Az összes kidolgozott képet tartalmazó galériából te választod ki, hogy melyik képeket szeretnéd retusálva megkapni.

{A retusról}

Hiszek benne, hogy minden ember úgy szép, ahogyan van, és akár egy pattanásnak is lehet létjogosultsága egy fotón. Pl. Egy tiniknek szóló magazinban igenis, legyenek pattanásos tizenévesek is, mert ezzel a legtöbb ember találkozik velük a saját arcán ebben a korban. Ugyanígy a ráncok is szépek, a tapasztalatokban bővelkedő élet érték és hiszem, hogy a természetes arcoknak és ezeket megmutató fotóknak is lesz újra divatja.

Ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha éppen a fotózás idején van egy pattanás, egy sérülés az arcon, vagy a gyermekedet éppen csokimajszolás után kaptam lencsevégre, akkor az arc ezen ideiglenes vendégeit nem feltétlenül szeretnénk éveken át nézni a fotókon – mert nem ezekről kell, hogy szóljon a kép.

Szeretem az embereket úgy ábrázolni, ahogyan akkor látom őket, amikor beszélgetek velük. Amikor valakire figyelsz, akkor nem a bőrének pórusait nézed és a miteszereit számolgatod, hanem a tekintetét, a szavaiban megnyilvánuló gondolatait, érzéseit figyeled. A fényképezőgép becsap bennünket: mindent megmutat és a lényegtelenül apró dolgokat is felnagyítja. Ezeken tudok segíteni a mértéktartó retussal. Ráncokat nem tüntetek el, nem varrom fel az arcot, nem formálom az alakot. A célom nem az, hogy az utómunka során átalakítsalak, hanem az, hogy a fotózás során a számodra legkedvesebb arcodat tükrözzem.

Milyen filtereket használsz?

A képeket egyedileg dolgozom ki és nem húzok rá digitális filtereket. Kérlek nézd meg a bemutató albumokat (itt), hogy lásd milyen fotókra számíthatsz tőlem. Arra törekszem, hogy a képed időtálló legyen és az aktuális fotókidolgozási trendek elmúltával is örömet okozzon neked a faladon, fotókönyvedben.

Az összes fotót fogom látni kidolgozva?

Nem. Egy 2 órás fotózásról kb. 40-80 fotót fogsz látni, egy három órásról kb. 60-120-at. Nem fogod látni azokat, melyek előnytelen pózban vagy szögből készültek, ill. ha egymás után több hasonló kép készült, azok közül is már csak a legjobbakkal találkozol a kidolgozott képek között.

Fotózás közben rendszeresen megmutatom az elkészült fotókat és ami tetszik nektek, azokat megjelölöm. Így a kedvenc fotóitok biztosan benne lesznek majd a kidolgozott képek online albumában.

Az összes fotót megkapom?

Nem. Az összes fotót átnézem, kiválogatom a legjobbakat, ezeket kidolgozom és ezekből a kidolgozott fotókból választod ki, amit szeretnél megvásárolni.

Megkaphatom a nyers fotókat is?

A nyers fotókra a megrendelők nagy részének nincs szüksége, ezért a csomagárak és az egyedi árajánlatom nem tartalmazza őket. Ha bármi okból szükséged van a nyers fotókra, akkor extraként megvásárolhatod őket. Egy fotózás összes nyers fotójának ára nagyságrendileg kb. 30.000 Ft-60.000 Ft között mozog, a pontos árat az árlistában találod.

Az összes nyers fotó extrát önállóan nem, csak kidolgozott képeket is tartalmazó csomag/ajánlat mellé kérheted.

Csak digitálisan napom meg a fotókat vagy rendelhetek tőled papírképet is?

A digitális fotó azért jó, mert nem függsz többé a fotóstól: bárhol, bármikor hívathatsz belőle papírképet, vászonképet, készülhet belőle fényképes ajándék a nagyiknak, rokonoknak. Néhány tipp, ahonnan rendelhetsz: http://digilabor.net,   https://cewe.hu,   https://www.keparuhaz.hu

De tudom, hogy ez a lehetőség nem mindenkinek elérhető. Mobilról például már egy kicsit bonyolultabb, de ha csupán csak elfoglalt vagy akkor is szívesen segítek a rendelésben. Csak jelezd nekem, és aktiválom az albumodon a Nello Áruházat, ahol kényelmesen rendelhetsz papírképeket,  vászonképet, Fine Art albumot, posztert stb. röviden fotós termékeket. A rendelésedet elküldöm tesztelt partnereimnek. A rendelésed hozzám érkezik meg, ellenőrzöm a minőséget és a kifogástalan termékeket a postás viszi neked házhoz. Ez a legkényelmesebb módja a rendelésnek.

Kiírod a fotókat CD-re?

A képeket az online albumból le tudod tölteni. Ha ez valamiért nem megoldható, akkor természetesen DVD-n, vagy pendrive-on is kérheted a fotókat.

Mire használhatom a családi fotókat?

A családi fotókat személyes célra korlátlanul felhasználhatod.

Ha kereskedelmi célra szeretnéd használni, pl. a képet tovább értékesíteni, nagy példányszámban megjelentetni , annak feltételeiről külön egyeztetünk.

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

Gyönyörűek lettek! Hihetetlen jó szemed van! Nagyon köszönjük!!!!

Lajos-Berla OrsolyaNoel és Olivér anyukája

I so much enjoyed the evening with you (yes I even enjoyed taking the pictures :-) ) – you sure are a fine person! I personally think that you already have the most important internal skills for a photographer: To create an atmosphere of trust and respect.

Heidi KovácsYWAM Central Europe

Kedves Erika és Feri! Nagyon örülünk, hogy vállalni tudtátok, hogy fotóztok az esküvőnkön. Erika korábbi albumait megtekintve úgy éreztük, hogy Ti vagytok azok, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk ezt az amúgy kényes feladatot. Egyfajta ősbizalmat tapasztaltunk felétek és örülünk, hogy a megérzésünkben nem csalódtunk. Munkátokban, a fotóitokban lelki finomságot, szerető figyelmet, érzékenységet, tapintatot és őszinte odaadást tapasztaltunk. Olyan jó volt az esküvőnkön azt érezni, hogy nem csupán szolgáltatást végeztek, hanem velünk ünnepeltek Ti is. Esküvőnk óta újra és újra meghatódva tekintjük végig a fényképeinket, melyek nagyon hűen visszaidézik a menyegzőnk bensőséges hangulatát, boldogságát. Hálásan köszönjük Nektek!

Várady Gergely

Szia Erika:) Most megfogadom,hogy nem fogom tobbszor megnezni a vizes “Vass” kepeidet, mert mindig annyira elérzékenyülök tőlük. Szerintem szakmailag is fantasztikusak. Akár sorozatkent, 4-5 képet egymás mellé téve ugyanarrol a SNI gyerkőcről: az öröm, a munka, a fájdalom, a család szeretete, az aggódás – nagyon átjönnek a fotóidon. Szép napot Nektek és még egyszer ezer köszönet Adri

dr. Bartók Adrienne

Valahogy erőt adnak a képeid, annyi szeretetet, vidámságot és mégis nyugalmat, békét sugároznak, hogy nem lehet mogorva arccal végignézni. Nagyon köszönöm, hogy így feldobtad a napomat!

B. Márta

Megszereted, ami a tiéd

A Nello fotózás akkor jó, ha megszereted a saját szépségedet függetlenül attól, hogy mások, vagy azelőtt te magad mit gondoltál róla.

Szeretnél egy Nello fotózást? Töltsd ki ezt az űrlapot és egyeztessünk időpontot!

Mi történik, ha jelentkezel? Hamarosan kereslek telefonom, hogy megbeszéljük a részleteket. A jelentkezésed nem kötelez semmire, de minél előbb jelentkezel, annál nagyobb eséllyel lesz még helyetek egy idei fotózásra.

Pipáld be kérlek az alábbi három négyzet közül legalább az elsőt és az utolsót, és nyomd meg a gombot!